# 88 - Annonsen som gör män till sexobjekt - vilket skämt!



Läste en artikel om att en annons har blivit anmäld till reklamombudsmannen för att den anses "göra män till sexobjekt" - VILKET SKÄMT! Artikeln, som är skriven av Aftonbladets reporter Helena Utter, finner du HÄR.

MENHERREGUD!

Kvinnor har gjorts till sexobjekt i flera år och nu helt plötsligt är det värsta skandalen att någon använder en fiktionell figur i kalsonger för att sälja sina boxerpaket. Alltså hallå, boxerrobban är inte ens en verklig person, hur kan det ens uppfattas som kränkande för män?

Inte fasen är det många som bryr sig om hur reklam och media påverkar unga tjejer i dagsläget. Inte är det mycket som skyddar deras ömtåliga sinnen mot sådant. 

Istället för att ta itu med de verkliga problemen debatteras det på SVT om att bloggaren Kissie får tjejer att må dåligt med sin blogg och sin barnmats-diet. Alltså, Kissie må säga och göra oigenomtänka saker för att provocera eller locka fler läsare, men det hon gör är ju endast en liten del av alla de hundratals intryck som samhället matar dagens ungdomar med dagligen.
XOXOX
Chocolove

Kommentarer
Postat av: Anonym

bilden ser ut som en fisk på hjul :P

2011-03-22 @ 07:51:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0