# 112 - Euphoria

Hej igen!

Nu var det läääänge sedan jag bloggade. Otroligt mycket har hänt sedan sist. Jag är bland annat arbetslös igen. Däremot så väntar jag nu på att få börja en svetsutbildning hos Lernia. Jag kommer nog att skriva mer om det sen... Men nu till anledningen varför jag skriver!

Loreen - Euphoria

Fi fasiken vilken låt! Den är så fruktansvärt bra och jag tror bestämt att vi har fått höra vinnarlåten i årets mello redan i första deltävlingen. Jag ska inte ropa hej än, men jag tvivlar på att jag kommer att tycka att någon annan låt är bättre än Loreens. Vilken talang!

Häftigt nummer också, även om det skulle kunna vara så mycket bättre om hon skulle röra sig mer graciöst och kraftfullt. När Loreen och dansaren böjer sig ner och slår handen i marken så har hans slag mer kraft medans hennes slag känns mjukt. Sen önskar jag att han istället för att sakta lyfta henne, att han skulle rycka upp henne från golvet så att hon landade på fötterna samtidigt som låten kommer igång. Sen borde hon ha en lite lättare och flygigare kappa. Tycker att den är lite för tung för att sväva. Och sen en liten fotnot, det hade ju varit hur häftigt som helst om Loreen hade färgat sitt hår knallrött!!

Loreen till Eurovisionen!


XOXOX
Chocolove

RSS 2.0